Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Ruimte om je vrij te voelen

 

Elk kind heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen behoeftes. Calidad geeft kinderen de aandacht die ze volgens ons verdienen. We helpen ook jouw kind graag bij het vinden van zijn of haar plek. Binnen onze groep, maar ook binnen de wereld.

 

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Maar soms lopen dingen niet helemaal zoals je zou willen. Gelukkig zijn er oplossingen. Calidad geeft jouw kind een nieuwe mogelijkheid. Een kans om vriendschappen te sluiten, fouten te maken, te leren, te werken en zich echt thuis te voelen.

 

Meedraaien in de samenleving

 

Calidad biedt kinderen een veilige plek, waar ze hun energie kwijt kunnen of hun hoofd leeg kunnen maken. En waar ze zich niet anders hoeven voor te doen dan ze zijn. Ze leren van ons, maar ook van elkaar. Hun zelfvertrouwen groeit en we zien ze steeds meer lachen. Kinderen die in hun eigen woonomgeving geen maatjes hadden, maken bij ons voor het eerst in hun leven vrienden.

 

Bij Calidad staat elke dag in het teken van persoonlijke groei. We doen er alles aan om jouw kind voor te bereiden op een volwaardige plek in de samenleving. Hoe we dat doen? Door kinderen uit te dagen en ze vaardigheden te leren die ze in het echte leven kunnen toepassen. Zo zijn we trots en blij wanneer een kind, na jaren bij ons te zijn geweest, als volwassene grotendeels zelfstandig kan gaan wonen.

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder