Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Onze missie en visie

 

Calidad biedt ouders, instellingen en hulpbehoevenden een veelzijdig zorgaanbod, verdeeld over vier locaties. Dankzij dit complete aanbod hebben we plek voor iedereen. Samen vormen de verschillende locaties een kleinschalige, beschermde woon-, werk- en leeromgeving.

Missie

 

Calidad staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg in een kleinschalige, veilige woon-werk- en leeromgeving waarbij de bewoners en deelnemers centraal staan en zich met de juiste begeleiding in eigen tempo kunnen ontwikkelen als individu in de samenleving.

 

 

Visie

 

Calidad wil in de kleinschalige zorg duurzaam blijven groeien en initiatief nemen op het gebied van nieuwe zorgvormen. De zorg is, in samenwerking met alle betrokken partijen, gericht op persoonlijke groei van de bewoners en deelnemers op diverse levensgebieden.

 

 

Kernwaarden

 

Kwaliteit

 

Binnen Calidad staat kwaliteit hoog in het vaandel. We willen zorg bieden van de juiste kwaliteit gericht op onze verschillende bewoners en deelnemers in diverse leefgebieden. Daarbij is Calidad ook het Spaanse woord voor kwaliteit, dit geeft ook een letterlijke verbintenis. De kwaliteit moet naar voren komen binnen alle facetten van het bedrijf, van de leefomgeving van de client, het opleidingsniveau van de betrokken zorgprofessional, tot de formele kant van de bedrijfsvoering. Voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg zijn betrokken passievolle medewerkers een vereiste.

 

Passie

 

De medewerkers van Calidad hebben passie voor hun vak en voor de mensen aan wie wij zorg bieden. Dat maakt dat Calidad veelzijdige zorg kan leveren aan hun bewoners en deelnemers. Maar ook dat Calidad de bewoners en deelnemers kan blijven uitdagen en motiveren om te ontwikkelen waarbij de eigen wensen centraal staan. Daarbij is samenwerken essentieel onderdeel om het te kunnen laten slagen.

 

Samenwerken

 

De basis van samenwerken is dat eerlijkheid en transparantie bovenaan moeten staan om op lange termijn duurzame relaties op te bouwen, wat naar alle partijen uitgedragen zal moeten worden. Binnen ons team is samenwerken op alle fronten van essentieel belang om met bewoners, deelnemers, ouders/voogden en andere (zorg)instanties te werken aan de doelen van de cliënten en om de juiste zorg te kunnen bieden.

 

We willen als medewerkers van Calidad trots kunnen zijn op de manier van zorg verlenen en waarbij we onze bewoners en deelnemers kunnen zien groeien in hun ontwikkeling op ieder hun eigen manier.

 

 

Ruimte om je vrij te voelen

 

De omgeving en de inrichting ervan zijn essentieel onderdeel van de filosofie van Calidad. Rust, natuur, dieren en alle ruimte om je vrij te voelen. Een veilige plek waar je je energie kwijt kunt of je hoofd leeg kunt maken. En waar je je niet anders hoeft voor te doen dan je bent.

 

Meedraaien in de samenleving

 

Elke dag bij Calidad staat in het teken van persoonlijke groei. We willen mensen een volwaardige kans geven om mee te gaan draaien in de samenleving. Door ze uit te dagen en ze vaardigheden aan te leren die ze in het echte leven kunnen toepassen, worden ze stapje voor stapje voorbereid op een zo zelfstandig mogelijk leven.

 

Kwaliteit als uitgangspunt

 

Calidad wil zorg leveren waarin kwaliteit met grote nadruk voorop staat. Dat ‘calidad’ Spaans is voor ‘kwaliteit’, is dan ook geen toeval. Een groeiend en nauw samenwerkend team van betrokken zorgprofessionals, met oprechte passie voor hun werk, staat garant voor die kwaliteit. Zij zijn er altijd voor bewoners en deelnemers – op leuke en lastige momenten.

 

Ontwikkelen, leren en je thuis voelen

 

Calidad geeft kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Een kans om iets van hun leven te maken. Een kans om vriendschappen te sluiten, fouten te maken, te leren, te werken en zich echt thuis te voelen.

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder