Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Onze missie en visie

 

Calidad biedt ouders, instellingen en hulpbehoevenden een veelzijdig zorgaanbod, verdeeld over vier locaties. Dankzij dit complete aanbod hebben we plek voor iedereen. Samen vormen de verschillende locaties een kleinschalige, beschermde woon-, werk- en leeromgeving.

Missie

 

Onze bewoners en deelnemers zo zelfredzaam mogelijk laten functioneren in de samenleving door hen in hun eigen tempo te laten ontwikkelen, op een manier die bij hen past. Wij begeleiden met passie en leveren kwalitatief hoogwaardige zorg in een kleinschalige, veilige woon- werk- en leeromgeving.

 

 

Visie

 

Door onze kwaliteit en professionaliteit duurzaam te blijven ontwikkelen en flexibel te zijn waar nodig, helpen wij zoveel mogelijk bewoners en deelnemers aan een betere toekomst (door hen met betrokkenheid en persoonlijke aandacht) te begeleiden in hun groei, ontwikkeling en zelfredzaamheid.

 

 

Kernwaarden

 

Kwaliteit

 

Het Spaanse woord voor kwaliteit is Calidad. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en komt naar voren binnen alle facetten van de organisatie: van de leefomgeving van onze bewoners, het niveau van onze zorgprofessionals, tot de formele kant van de bedrijfsvoering. Voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg zijn betrokken en gemotiveerde medewerkers een vereiste.

 

Passie

 

Wij hebben passie voor ons vak. Vanuit onze bevlogenheid dagen wij onze bewoners en deelnemers uit en motiveren hen zich te ontwikkelen, waarbij de eigen wensen centraal staan. Wij staan naast onze bewoners en deelnemers, we zetten net dat extra stapje waar dat nodig is. We denken out-of-the-box als er een creatieve oplossing nodig is. Daarbij is samenwerken essentieel.

 

Samenwerken

 

De basis van samenwerken is eerlijkheid en transparantie om zo duurzame relaties op te bouwen, zowel intern als extern. Voor ons is samenwerken op alle fronten van essentieel belang om met bewoners, deelnemers en hun netwerk mooie doelen te bereiken en de juiste zorg te kunnen bieden.

 

 

Ruimte om je vrij te voelen

 

De omgeving en de inrichting ervan zijn essentieel onderdeel van de filosofie van Calidad. Rust, natuur en alle ruimte om je vrij te voelen. Een veilige plek waar je je energie kwijt kunt of je hoofd leeg kunt maken. En waar je je niet anders hoeft voor te doen dan je bent.

 

Meedraaien in de samenleving

 

Elke dag bij Calidad staat in het teken van persoonlijke groei. We willen mensen een volwaardige kans geven om mee te gaan draaien in de samenleving. Door ze uit te dagen en ze vaardigheden aan te leren die ze in het echte leven kunnen toepassen, worden ze stapje voor stapje voorbereid op een zo zelfstandig mogelijk leven.

 

Kwaliteit als uitgangspunt

 

Calidad wil zorg leveren waarin kwaliteit met grote nadruk voorop staat. Dat ‘calidad’ Spaans is voor ‘kwaliteit’, is dan ook geen toeval. Een groeiend en nauw samenwerkend team van betrokken zorgprofessionals, met oprechte passie voor hun werk, staat garant voor die kwaliteit. Zij zijn er altijd voor bewoners en deelnemers – op leuke en lastige momenten.

 

Ontwikkelen, leren en je thuis voelen

 

Calidad geeft kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Een kans om iets van hun leven te maken. Een kans om vriendschappen te sluiten, fouten te maken, te leren, te werken en zich echt thuis te voelen.

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder