Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Je wilt je kind aanmelden, maar hoe werkt dat?

 

Als jij je kind graag bij Calidad wilt onderbrengen, doen wij er alles aan om je te helpen. Je kunt met al je zorgvragen bij ons terecht. Door met je in gesprek te gaan komen we erachter hoe we jou kunnen ondersteunen bij de zorg voor je kind.

 

Als jij je als ouder bij ons meldt, maken we snel een afspraak. We maken kennis met elkaar, bespreken de situatie en laten jou zien wat Calidad is. Daarna bekijken we wat de opties voor jouw kind zijn, binnen onze vier locaties.

 

Hulp tijdens het hele proces

 

Om je een goed beeld te geven van hoe we bij Calidad werken, wonen en leven, geven we je een uitgebreide rondleiding. We vertellen je alles wat je moet weten, maar zijn ook benieuwd naar de situatie rondom jou, je kind en je gezin. Zo leren we elkaar een beetje kennen. Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Dan zorgen wij dat het proces in gang gezet wordt. Daarbij houden we jou steeds op de hoogte.

 

Hoe zit het met de financiële kant?

Op het moment dat er een indicatie of beschikking is, kun jij je kind bij Calidad aanmelden. Weet je niet hoe dat precies werkt? Trek gerust aan de bel, dan helpen wij je hierbij. De financiering loopt via de jeugdwet of WMO/WLZ indicatie (uitsluitend in de vorm van PGB).

 

Heb je het gevoel dat Calidad een fijne plek voor jouw kind zou kunnen zijn? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder