Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Helemaal jouw plek

 

Is het tijd voor je eigen woonplek? Een huis waar je zelf kunt bepalen hoe je dingen doet? Calidad heeft zo’n plek voor je. Je woont er alleen, maar krijgt hulp wanneer je die nodig hebt.

 

Wanneer je voelt dat je toe bent aan je eigen huis, is het fijn als je die stap ook kunt zetten. Maar hoe vind je een eigen huis? En wat doe je als het toch niet helemáál alleen lukt? Zelfstandig wonen via Calidad geeft je vrijheid, maar ook de zekerheid dat er altijd iemand is die kan komen helpen.

 

Je eigen huis, je eigen leven

 

Als je zelfstandig woont via Calidad, woon je echt op jezelf. Je kunt zelf je huis inrichten en zelf koken. Televisie kijken als je er zin in hebt, en de afwas nog even laten staan als je dat wilt. Mensen kunnen bij je op bezoek komen, zonder dat je dat met iemand hoeft te overleggen.

 

Lukt het even niet? Of kun je hulp gebruiken bij dingen in je huis of bijvoorbeeld bij een lastige brief? Dan zijn wij nooit ver weg. We komen niet de hele tijd controleren of je alles goed doet, maar staan wel voor je klaar. Zo krijg jij de kans om echt je eigen leven te leiden.

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder