Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Begeleid wonen bij een van onze groepen

 

Voel je je thuis niet meer fijn? Of ben je toe aan een andere woonplek? Begeleid wonen is een hele fijne oplossing. Je mag je eigen gang gaan, maar krijgt hulp als je dat nodig hebt.

 

Bij Calidad wonen allerlei jonge mensen. Ze zijn heel verschillend, maar zijn samen een hechte groep. Iedereen heeft zijn eigen kamer, maar we doen ook veel dingen samen. Klinkt dat goed? Voor jou is ook plek!

 

Bij Calidad hebben we verschillende begeleid wonen groepen neem snel een kijkje om te kijken waar jij zou passen

 

Kidsgroep

 

Bij Calidad hebben we twee kidsgroepen, beide bevinden zich in een groot woonhuis met veel ruimte er om heen. Je hebt dus de ruimte in en om het huis om lekker te spelen en soms je hoofd even leeg te maken. Natuurlijk heb je ook een eigen kamer deze richten we samen met jou in zodat jij je er fijn voelt.

 

Je woont met een aantal andere kinderen op de groep en hebt hier je eigen kamer. Er is altijd een begeleider in de buurt die je kan helpen als je er zelf even niet uitkomt. Of gewoon even een praatje wilt maken of een spelletje te doen.

 

Pubergroep

 

De pubergroep bij Calidad bevind zich op wat voorheen een hooizolder van de manege was. Deze is helemaal verbouwd zodat jij je eigen kamer hebt. Een plek waar je je even terug kan trekken om te chillen en deze richten we samen met jou zo in dat jij je er thuis voelt. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte om te eten, te kletsen of even tv te kijken.

 

Je woont met een aantal andere pubers samen. Daarin kun je zelf de keuze maken om dingen met de groep te doen of dat je je eigen plan hebt. Ook is er altijd een begeleider in de buurt die je kan helpen of om even mee te praten.

 

Jong volwassenen

 

De woongroep voor jou als jong volwassen is gelegen in de oude manege. Hier hebben de stallen ruimte gemaakt voor een aantal mooie kamers met daarnaast een gezellige en ruime gezamenlijke ruimte met uitzicht op de landerijen.

 

Binnen deze groep heb je dus je eigen kamer, maar kun je ook altijd de gezelligheid van de groep opzoeken. Je kan samen een spelletje doen of wat drinken, maar je hebt ook ruimte voor je eigen activiteiten. De begeleiding is altijd aanwezig mocht je ze nodig hebben.

Voor verwijzers en zorgprofessionals

 

Beschikbaarheid checken, een indicatie aanvragen of een cliënt aanmelden?

 

We helpen je direct verder