Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Drie ruime en gastvrije locaties

 

Er zijn nog plekken beschikbaar!

 

Calidad heeft drie locaties. Twee daarvan bevinden zich tussen de landerijen en de derde is gelegen in het centrum van Hun omgeving en de inrichting ervan zijn essentieel onderdeel van onze filosofie. Bij alle locaties is ruimte belangrijk. In de gebouwen zelf, maar ook eromheen. Dankzij de rustige omgeving kunnen we mensen vrijheid en zelfstandigheid geven.

 

De manier waarop we onze terreinen hebben ingericht, past bij hoe we werken. Als je bij Calidad komt vind je rust en alle ruimte om je lekker vrij te voelen. De natuur is dichtbij. Zo krijgen kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een veilige plek waar ze hun energie kwijt kunnen of juist hun hoofd leeg kunnen maken.

 

Locatie De Oude Dijk

 

Op deze locatie van Calidad vind je drie groepen voor begeleid wonen. De kidsgroep bevind zich in een oude woonboerderij welke voorzien in van meerdere kamers en ruime gemeenschappelijke ruimte. Ook vind je op deze groep de begeleid wonen groep voor volwassenen, deze is te vinden in de voorheen manege. Hier is een prettige woon- en leefomgeving gecreëerd. Daarnaast is de oude hooizolder helemaal verbouwd en daar bevind zich de pubergroep. Bij de pubergroep hebben de bewoners een eigen kamer met toilet en is er daarnaast een gezamenlijke ruimte.

 

Locatie Menkema’s Uiterdijk

 

Op de locatie aan de Menkema’s Uiterdijk zijn meerdere onderdelen van Calidad gevestigd. In de verbouwde woonboerderij is de begeleid wonen kindergroep gevestigd. In de woning zijn verschillende kamers gevestigd met daarnaast een ruime gezamenlijke ruimte. Daarnaast is er voldoende ruimte om de woning te vinden.

 

Ook is op deze locatie de werkplaats met daarbij behorende kantine van de dagbesteding te vinden. Op het erf is er genoeg werkgelegenheid zoals de moestuin en de kas. De schakelklas is tot slot ook op deze locatie te vinden. Een eigen ruimte, afgesloten van de andere onderdelen, waardoor de kinderen hier een eigen leeromgeving hebben zonder teveel prikkels van buitenaf.

 

Locatie Hoofdstraat West

 

Dit is een begeleid wonen locatie waarin een viertal cliënten van ons wonen.