Wonen Begeleiden Crisisopvang

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Vier ruime en gastvrije locaties

 

Er zijn nog plekken beschikbaar!

 

Calidad heeft vier locaties. Twee daarvan staan tegenover elkaar, de derde een stukje verderop en de vierde is gelegen in het centrum van Uithuizen. Hun omgeving en de inrichting ervan zijn essentieel onderdeel van onze filosofie. Bij alle locaties is ruimte belangrijk. In de gebouwen zelf, maar ook eromheen. Dankzij de rustige omgeving kunnen we mensen vrijheid en zelfstandigheid geven.

 

De manier waarop we onze terreinen hebben ingericht, past bij hoe we werken. Als je bij Calidad komt vind je rust en alle ruimte om je lekker vrij te voelen. De natuur is dichtbij en er zijn paarden, kippen en konijnen. Zo krijgen kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een veilige plek waar ze hun energie kwijt kunnen of juist hun hoofd leeg kunnen maken.

 

Locatie De Oude Dijk: begeleid wonen

 

Calidad heeft vier verschillende woon- en werklocaties, net buiten het dorp Uithuizen. Begeleid wonen doen we in twee verschillende panden aan de Oude Dijk 53. Het zijn oude boerderijen die we verbouwd hebben tot prettige woon- en leefruimtes. Een ruime woonkamer en een groot aantal slaapkamers maken dit een fijne woonplek.

 

Locatie Menkema’s Uiterdijk: dagbesteding

 

De dagopvang vind je op de locatie aan Menkema’s Uiterdijk 16. Ook hier hebben we een groot boerderij-gebouw verbouwd. Om het pand heen is veel groen, veel ruimte en alle gelegenheid om te werken, te spelen en te leren. Onze locaties zijn onderling verschillend, maar voelen alle vier als een ruime, veilige en gastvrije omgeving.

 

Locatie Hoofdstraat West

 

Dit is een begeleid wonen locatie waarin een viertal cliënten van ons wonen. Ook hebben we daarin een winkel gevestigd, waar we diverse spullen verkopen die gemaakt worden in onze dagbesteding. Allen hebben een volledig uitgeruste woonruimte en de cliënten zijn in grote mate zelfstandig.

 

Groot terrein vol speelplekken

 

Ons grote terrein vol speelplekken geeft iedereen genoeg gelegenheid om zich uit te leven. Trampolines, skelters, schommels, een voetbalveld, een manege – voor bijna iedereen die bij Calidad komt zit er iets tussen. Is er juist even behoefte aan rust? Die kan gevonden worden in de natuur om het terrein heen. Ook op hun eigen kamer, die ze helemaal zelf mogen inrichten, kunnen jongeren zich terugtrekken.