Wonen Begeleiden Leren & werken

Direct contact? Bellen kan naar

0595 43 19 63

Voor onze locaties zijn wij per direct op zoek naar

 

Begeleider(s)

 

Wat is Calidad?

 

Calidad is een professionele en ambitieuze organisatie voor diverse doelgroepen van jeugd tot ouderen met psychiatrische problematieken tot verstandelijke beperking (m.u.v. verslavingsproblematiek), die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing.

 

We werken vanuit 4 locaties in Noord-Groningen. Wij bieden diverse vormen van zorg aan, waaronder Begeleid Wonen voor volwassenen en kinderen, Logeeropvang, Ambulante begeleiding en Dagbesteding.

 

Calidad kenmerkt zich door de platte organisatie en korte lijnen. Juist door het landelijke aspect (rust) en de samenwerking met alle professionele partijen, weten veel cliënten/ouders ons te vinden. Afgelopen jaren heeft Calidad een flinke groei ondervonden en we willen nu de vervolgstap maken door de kwaliteit van onder andere de zorg nog verder te verhogen.

 

Functie omschrijving

Als begeleider ben jij de stabiele factor in deze 24- uurs setting die onze cliënten een vertrouwde en veilige basis biedt. Je bent in samenwerking met de orthopedagoog verantwoordelijk voor het opstel- len, het uitvoeren en het up-to-date houden van het zorgplan, waarbij je belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat je cliënt grip op zijn leven krijgt en houdt.

 

Je kunt goed netwerken en bouwt makkelijk een band op. Daarmee weet je cliënt, familie, teamcollega’s en in- en externe specialisten te verbinden rondom de beste zorg voor de cliënt. Samen zoeken jullie naar creatieve mogelijkheden voor kleine stapjes vooruit.

 

Je geeft alle betrokkenen het gevoel dat ze je kunnen vertrouwen en maakt dat ook waar.

 

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde, relevante MBO4 opleiding;
  • Een HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening is een pré;
  • Registerplein registratie / SKJ registratie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de hulpverlening, jeugd of zorginstelling;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

 

Overige informatie

  • Het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag is een vereiste om bij ons in dienst te kunnen treden.
  • De werktijden zullen in overleg besproken worden. Het zijn dag-, avond- en slaapdiensten, zowel door de week als in het weekend.

 

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Gitty Coerts, T (06) 46 25 30 02

 

Reageren?

Je kunt je sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, via e-mail sturen naar Gitty Coerts [email protected]